/
טוען דף

זכיינות

בעקבות דרישת הקהל הישראלי בכל רחבי הארץ למוצר טוב ואיכותי, החליטה הרשת כהחלטה אסטרטגית להתפרס בכל רחבי הארץ במודל הזכיינות בו מתמחה "קבוצת לאנדורה" מזה הרבה שנים.  אחד מאבני היסוד לשמירת רמת המזון וההובלה בתחום, הינו איתור וגיוס מפעילים עם רקע וניסיון מוכח מעולם המזון, שמבינים את צרכי הקהל ויודעים להתאים את עצמם לרוח התקופה והביקוש.

תהליך הזיכיון:

שלב א'- אנו מאתרים מיקום, מנהלים מו"מ וחותמים על הסכם שכירות. הסכמי השכירות שלנו תמיד ב prime location ובתנאי שכירות מצויינים.

שלב ב'- איתור הזכיין או קבוצת הזכיינים. תנאי סף לזכיין :

1) בעל ניסיון מוכח בתחום המסעדנות, כלומר ניהול מסעדה בפועל. (לפחות 1-2 מנהלים בפועל הינם גם בעלי המניות בעסק).
2) בעל אמצעים כלכליים- עלות הקמת החל מ-500,000 ₪ תלוי במותג.
3) יושרה ואמינות

שלב ג'- חתימה על הסכם זיכיון

שלב ד'- הזכיינים מקבלים ליווי מקצועי לאורך כל הדרך משלב ההקמה ועד לפתיחת העסק. לאורך כל תקופת הזיכיון יש בקרה של הרשת, אשר דואגת לאחידות ולשמירה על איכות המוצר והשירות, וכמובן מסייעת בתמיכה וליווי לפי הצורך כמו כן דואגת למחירי רכש מוזלים וקניות מרוכזות.

קינג ג'ורג' | רשת מסעדות